Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart

Bang & Olufsen Beoplay H9i Zwart

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bang & Olufsen| Barcode: 5705260070255

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Beoplay H9i is de meest luxe koptelefoon van Bang & Olufsen. Je verbindt de H9i via Bluetooth met je telefoon of tablet om draadloos muziek te luisteren. Met het touchscreen op de rechter oorschelp regel je de muziek en het volume. De sterkte van de noise cancelling regel je eveneens met een aanraking op de oorschelp. Het geluid van de H9i is levendig door de 40 mm drivers. Zowel de hoge als de lage tonen klinken helder. Wanneer je de muziek wilt pauzeren, leg je de koptelefoon neer. Op dat moment stopt de muziek automatisch. De koptelefoon is gemaakt van aluminium en heeft een lederen hoofdband en oorkussens. Daardoor zit hij comfortabel en draag je de hoofdtelefoon gemakkelijk de hele dag.

Eigenschappen

Gewicht 295 gram
Afmetingen (b x h x d) 195 x 200 x 52 mm
Kleur Zwart
Artikelnummer 1645026

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews